woensdag 7 mei 2014

Chadim, Discreet daghotel tussen Gent en Wetteren


U wil in alle discretie genieten van een romantische ontmoeting?
Daghotel Chadim in Wetteren (Oost-Vlaanderen) biedt u de ideale omkadering om in alle luxe en anonimiteit intieme momenten te beleven volgens uw persoonlijke wensen. 

Uw rendez-vous wordt gegarandeerd een succes dankzij onze smaakvol ingerichte kamers met exclusieve jacuzzi. Denk ook niet te gauw dat uw fantasieën niet te verwezenlijken zijn, bij daghotel Chadim staan we open voor al uw verzoeken. 

We houden onze naam hoog door een vlekkeloze reputatie op het gebied van hygiëne en service. Contacteer ons gerust indien u vragen heeft over specifieke wensen, wij doen er alles aan om uw rendez-vous perfect te maken. 

Daghotel Chadim biedt kamers aan tussen 9u en 24u, overnachten is niet mogelijk. U vindt ons op tien minuten van Gent en een half uurtje van Brussel in het Oost-Vlaamse Wetteren. U zal merken dat we gemakkelijk bereikbaar zijn, vlakbij de autosnelweg maar toch een beetje verborgen om uw privacy te verzekeren. Kom ons gauw ontdekken: alleen, met twee, of... Alles is mogelijk bij Chadim! 


Brusselsesteenweg 282 - 9230 - Wetteren

Tel.: 09 366 23 27
E-mail: info@chadim.be


Website