maandag 2 mei 2016

Carotel in Rumst, discreet. Perfect voor stiekeme afspraakjes


100% discretie

Ons uniek Drive-In concept zorgt ervoor dat u als gast uw verblijf in een zo privaat mogelijk kader kan beleven.
Wanneer u ons domein oprijdt zal de ligging en de groene omgeving voor een eerste buffer zorgen en uw wagen uit het zicht van de straat onttrekken.
Vervolgens komt u ook bij het uitkiezen van uw kamer met niemand persoonlijk in contact. Alles gebeurt automatisch of perintercom. Het summum van discreet verblijven in Antwerpen & Vlaams Brabant.

Met de wagen tot in de kamer

Van zodra u een kamernummer wordt toegewezen, rijdt u met uw wagen de  reeds geopende garage binnen. Deze garage staat in rechtstreekse verbinding tot uw kamer.
Elke kamer bevat recente, kwalitatieve bedden en op maat gemaakt meubilair. Een televisietoestel en een zitgedeelte geven u alle mogelijkheden om u compleet te ontspannen, dit alles afgewerkt met een eigen, kraaknette badkamer.                      
De Carotel’s onderscheiden zich door de hedendaagse en kwalitatieve aanpak en de permanente aanwezigheid van eengekwalificeerde reinigingsdienst.  

100% service

Wij bieden u ook een variëteit aan dranken en snacks. U vindt ons aanbod op een menukaart in de kamer. Via uw kamertelefoon kan u de bestelling plaatsen. Ons team zorgt voor een snelle en discrete levering, dit via het service-luik! U plaatst het verschuldigde bedrag in het service-kastje en even later vindt u daar uw bestelling!
Wij streven niet alleen naar top-discretie in onze motels, ook netheid en hygiëne zijn voor ons uitermate belangrijk. Elke kamer, badkamer wordt na elk bezoek volledig gereinigd en voorzien van zuivere lakens en handdoeken. Volgens onze klanten, een uitzondering in de sector!
Proper en discreet daar staat ons team voor garant!

24/24 & 7/7

De Carotel's en hun teams staan steeds ter uwer beschikking!
U bent welkom op elk moment van de dag en nacht!